Warning: include(header.html): failed to open stream: No such file or directory in /customers/1/3/8/sambasommerlejr.dk/httpd.www/inc/Onkel_Poj_Fortaeller.php on line 4 Warning: include(): Failed opening 'header.html' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/1/3/8/sambasommerlejr.dk/httpd.www/inc/Onkel_Poj_Fortaeller.php on line 4
 

Onkel Poj fortæller

Velkommen til Onkel Poj's fortællinger.

Her finder du fortællinger fra Sambasommerlejrens historie.

 

Da vi fik en onkel i stedet for en danseunderviser

Dette er historien om, hvordan vi blev snydt for en danseunderviser på sommerlejren, og i stedet måtte tage til takke med hans onkel!

Historien er kun et par år gammel, men ikke desto mindre sand!
Vi var i fuld gang med at forberede sommerlejren, og vi havde skaffet alle tiders underviser fra London, bl.a. efter anbefaling fra Mariana Whitehouse, så den skulle jo være god nok.

Et par uger inden sommerlejren og efter er alt er planlagt, aftalt og annonceret, så får jeg ad omveje at vide, at underviseren vistnok mangler et pas!

Jeg skynder mig at kontakte underviseren, og det viser sig at hans pas, rigtignok er udløbet, men at han arbejder på at få det fornyet!

Da der kun er få uger tilnage inden sommmerlejren, begynder vi at blive urolige, for så vidt vi ved, så kan det tage måneder at få fornyet et brasiliansk pas, når man selv opholder sig i udlandet.

Og vores bange anelser viser sig at holde stik:
Efter nogle hektiske dage med flere bekymrede telefonopringer står det rimeligt klart, at underviseren sandsynligvis ikke vil nå at få et nyt pas inden sommerlejren!

Så er gode råd dyre, og vi må lægge hovederne i blød, for hvordan kan vi skaffe en ny underviser med under to ugers varsel?!
Mariana har nogle enkelte forslag, men enten kan de ikke, eller også matcher de slet ikke det, vi har brug for!

Jakson Pinto, som underviseren uden pas hedder, mener at han har løsningen på vores desperation:
Han kan jo bare sende sin onkel!

Nu er det ikke sådan, at jeg normalt tænker, at en onkel til en danser, vel kan være ligeså god som sin nevø, så jer er temmelig skeptisk.
Så dels beder vi Jackson bekræfte, at onklen kan alt det vi behøver, og vi kontakter onklen, som viser sig at bo i Paris.
Også onklen mener, at han har alt det, der skal til (og mere til).
Så vi ser ikke anden udvej, end at hyre onklen i stedet for.

Det giver selvfølgelig en del praktiske problemer med flybilletten som jo allerede er købt.
Det viser sig hurtigt meget dyrere at få lavet billetten om, end at købe end ny. Så må vi jo købe en ny.
Herregud, det er jo bare penge!

Det vigtigste er selvfølgelig at vi får en kvalificeret underviser. Så vi er jo meget spændte, da onklen dukker op.
Pigerne gør store øjne, for hvem havde regnet med at en onkel kunne være en ung, muskuløs og meget mørk brasilianer med et stort smil!

Det gik jo tilsyneladende meget godt!
Og da vi om aftenen tager snakken med ham, om han nu også har forstået helt præcist hvad programmet er og hvad vi ønsker undervisning i, beroliger han os og siger at han skam har undervist i mange år.

Det viser sig så senere, at han først og fremmest har undervist i musik og fitness! Hvilket selvfølgelig forklarer den flotte, veltrimmede krop!
Det viser sig også, at undervisningen er stort set den samme, uanset hvilken genre eller indhold vi har bedt om.
Dvs. det er samme musiknummer og samme koreografi, uanset om det hedder samba de roda, samba reggae eller mandesamba!
Forskellen består i, at man i samba de roda danser mænd og kvinder sammen, og i mandesamba deltager kun mænd, men til gengæld danser man i bar overkrop!

I første omgang føler jeg, at vi er blevet taget temmelig meget ved næsen, men på festaftenen viser det sig at gøre stor lykke, at alle mændene optræder med samme nummer, som pigerne kender, og midt i nummeret smider t-shirten, for at give den fuld gas.

Jo, han forstod virkelig at charmere pigerne!
Og det gjorde han jo faktisk fra første sekund han ankom, til han var afsted igen.
For ham hørte det åbenbart med til jobbet, at man skulle forsøge at nedlægge så mange piger som muligt.

Men det varede jo ikke længe, førend pigerne opdagde, at han bagte uhæmmet på alt og alle af hunkønsvæsen, og det var ikke så lidt underholdende at have værelse lige ved siden af af hans og høre på, hvordan han forsøgte sige med først den ene og så den anden, ganske ihærdigt og helhjertet, men han fik altså temmelig mange afslag!

Til sidst var der dog en enkelt der forbarmede sig, så vi kunne få lidt ro i lejren :-)

Men jeg foretrækker nu stadig at få det, som vi har planlagt, og at man kan regne med at underviserne dukker op som aftalt!
Men flere års sommerlejrplanlægning har efterhånden forberedt mig på, at man ikke kan vide sig sikker, førend sommerlejren er vel overstået!

Der er mange flere historier fra sommerlejre, men dem må I få en anden dag!


Har du en kommentar eller rettelse til fortællingen, så
send mig en mail

Warning: include(footer.html): failed to open stream: No such file or directory in /customers/1/3/8/sambasommerlejr.dk/httpd.www/inc/Onkel_Poj_Fortaeller.php on line 94 Warning: include(): Failed opening 'footer.html' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/1/3/8/sambasommerlejr.dk/httpd.www/inc/Onkel_Poj_Fortaeller.php on line 94